Psi fryzjer
Gość
|
Witam, czy wiece może gdzie w nowej soli lub okolicach można profesjonalnie ostrzyc psa?
|
|
|
|
ef
|
W Rudnie, adres chyba Nowosolska 42. Po prawej stronie.
|
|
|
|
Psi fryzjer
Gość
|
Hmm a inne miejsce, ponieważ rudna wiele osób nie poleca:( Może w Zielonej Górze ktoś obcina pieski?
|
|
|
|
ef
|
google.pl zielona góra strzyżenie psów
|
|
|
|
misia
Gość
|
Ja słyszałam że dziewczyna z Modrzycy ładnie obcina pieski ale nie znam adresu ani numeru, pewnie ktoś posiada to może da znać:)
|
|
|
|
szara
Gość
|
a nam ta z Rudna ze zwykłego kundelka z poczochraną sierścią zrobiła prawdziwego championa
|
|
|
|
ef
|
Może podmienili Wam psa?
|
|
|
|
szara
Gość
|
chyba nie dalej reaguje na swoje imię
|
|
|
|
l
Gość
|
A można być przy piesku u tej z Rudna? Ile bierze za obcinanie? I ile ma mniej więcej lat?
|
|
|
|
ef
|
Zadzwoń i zapytaj.
"Lucky Psi Styl" Zakład Fryzjersko-Kosmetyczny Dla Psów Jowita Kobiałko Rudno, ul. Nowosolska 42, tel. 68 3561629
|
|
|
|
zawiedziona :(
Gość
|
Jeśli chodzi o psiego fryzjera przy ul. Nowosolskiej na Rudnie to nie polecam wizyty z seterem. Pani najwyrażniej nie wie jak strzyże się psy tej rasy... choć to może jakiś nowy trend.... wygolić całego maszynką, łącznie z wibrysami i brwiami !!! Tak oszpeconego psa z rodowodem trudno sobie wyobrazić... Miłłośników seterów zdecydowanie przestrzegam
|
|
|
|
Emil
Gość
|
Też byłem u tej Pani w Rudnie, niestety nie mogę powiedzieć pochlebnych słów odnośnie traktowania psa pani bardzo krzyczała na pieska i strzygła bez wyczucia mimo że był grzeczny, potem miałem problemy ponieważ piesek się bał i był płochliwy, cena myślę też jest zbyt wysoka za godzinę strzyżenia maszynką bez użycia żadnych środków:( Nie polecam
|
|
|
|
ola
Gość
|
witam a ja byłam z moim pieskiem w rudnie i jestem bardzo zadowolona.. Pani wogole nie krzyczała nie szarpała mogłam być przy obcinaniu pieska co do fryzury pieska mozna sie dogadac tak jak sie chce.. jestem zadowolona w 100 % polecam ja za swojego yorka zaplacilam 40zl a wiem ze biora i wiecej ..
|
|
|
|
Jula
Gość
|
Byłam z moim sznaucerkiem w Rudnie...piesek obcięty idealnie...zgodnie ze wzorcem,tak jak sobie życzyłam.Na tym punkcie jestem wyczulona.Miła pani..można zostać z pieskiem. Polecam
|
|
|
|
kalmas
Gość
|
A mój pies dostał świerzb w uszach w rudnie i weterynarz powiedział mi, że nie jest pierwszym pieskiem który tam się zaraził
|
|
|
|
|